Büyük bir istekle,dostum Sedat ile Cüneyt'in bahçesine geldik.Tabi sağolsun Cüneyt daha önceden merayı kuruttuğu için,sadece tek parça eşkina ile çıktık.Allah bereket versin.
derinlik 7,9 m.su sıcaklığı 15 derece..Satıhta iyice nefeslendikten sonra sığ taraftan derine doğru süzüldüm.mendirek taşlarından birinin üstünden süzülürken hemen iki taş arasında eşkina ile karşılaştım,zıpkını çevirmem zaman aldı,balık kaya altına girerken arkasında şişi ancak yetiştirebildim.Balık ve şiş iki kaya arasında kayboldu.Yine kaçırdım diye söylenirken misinanın sallandığını gördüm.son bir hamle yapıp kayanın altından şişin sonundan yakaladım..tamam vurmuşum dedim..hemen yukarıya çıkıp balığı söndürdüm.Hayret dedim bu balık Cüneyt'in gözünden nasıl kaçmış...
Denizden çıktığımızda yaşlı bir karı koca yanımıza geldi,Teyze:üşümüyormusun evladım dedi.Hayır teyze dedim...Aaa..balık da vurmuşsun ne balığı bu deyince kocası ben bilirim tavrıyla SAZAN karıcığım dedi.Püskürmemek için kendimizi zor tuttuk ama adamı karısını önünde zor durumda bırakmamak için sessiz kaldık,ama izmire kadar devamlı güldük..
Daha büyükleri sizlere rast gelsin..