Konu: PATHOS Pro
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2007   #43 (permalink)
mert138
ZIPKINCI

mert138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mert138 - İCQ üzeri Mesaj gönder mert138 - MSN üzeri Mesaj gönder mert138 - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
tomas´isimli üyeden Alıntı
pek bi sebebi yok aslinda. neden kapali kafa almam daha iyi olurdu dediniz?
Hızlı avlarda bazen kaçan balığın ardından tüfeğe bakmadan tüfeği kurar, lastikleri gerer, ip tertibatını yapmadan 2. atışı yaparız. Bu da yaklaşık 20-30 sn. içinde gerçekleşir ve kısa tüfeklerde uygulanan bir yöntemdir daha çok. Açık kafada hem hızlı av yapmanız engellenmiş olur çünkü kafadan ipi geçirip gerekli ip bağlantılarını yapmazsanız o şiş kafadan düşer, ayrıca açık kafanın sağladığı görüş açısı daha ziyade uzun tüfeklerde kullanılır. Tabi tamamen malzemenize güvenmeniz önemli. Eğer memnunsanız açık kafadan o şekilde devam edebilirsiniz.

AlpArslan bey, ben şubat başında yunanistana gittim ve özellikle oradan birkaç pathos alır dönerim umudu ile gittim. Araba ile yaptığımız yolculukta değişik şehirlerde değişik dükkanlara da uğrama fırsatı buldum lakin pathos ( www.pathossub.com ) yunanistandaki satış fiyatları buradakiler ile aynı bazen daha pahalıları ile de karşılaştım. Aklımda kalan birkaç fiyat, kapalı kafa 90lık standart pathos 100 euro, 100lüğü 110 euro, karbon açık kafa 110luk pathos 260 euro. Nakitte de alışverişe göre tüzde 5 ila 10 arasında indirim yapıyorlar. Bir dükkandan 255 euro alışveriş yaptım, adamlar sağolsunlar 10 euro indirdiler. Pek pazarlık yapmıyorlar çünkü satışları az bu aralar yazın ne olur bilmiyorum. YUada ölü sezonda bu kadar indirim yaparken yazın hiç de yapmayabilirler. Pathosun yeni kafası ve yeni kabzası çıkacak, belki o modeller çıkınca eskiler ucuzlayabilir.

One shot, one fish
mert138 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla