Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2007   #8 (permalink)
Yavrukurt
ZIPKINCI

Yavrukurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cok ilgin bir olayi anlatmak istiyorum. Maci benim evimde 8 arkadas 3 kasa bira ve herbirimizdede Türkiye formasi izliyoruz.Evin alttarafi Yunan tavernasi, sahibi olan Wassili de en yakin arkadasim. Yunanlilarda asagida seyirediyor maci. Onlar 1-0 öne gecince beni aradi ve gel sana bir masa ayirdim diye espiri yapiyor.
Mac bittikten sonra akincilar gibi asagiya kostuk ve disaridan iceriye dogru tezzahurata basladik ve iceri girip hepberaber eglenmeye basladik.
Resimleri bir ara yüklerim. Yunanlilar ve Türkler birarada sabaha kadar eglendik.
Yani demek istedigim, Istiklal marsimizi isliklayan kisiler daha hic Türk tanimamis yalnizca duyduklari ve ögrendikleriyle önyargili davraniyorlar.
Ayni seyi bizlerdende yapan cok.
Bizleri yillarca birbirimize düsman gösteren kisiler artik sinirlarin asilmasiyla hicbirsey yapamayacaklar.
"Bacanagim bir Yunanli" herzaman anlatir, Üniversiteye kadar Türk düsmani olarak yetistirilmisler simdiye kadar. Ama artik hersey farkli Iki kardes ülke birbirini tanimaya basladi. Ve nekadar cok ortak noktamiz oldugunu ögreniyoruz, yavas yavastaolsa birbirimizi sevmeye basliyoruz.
Yunanistana bircok kez gittim ve beni elüstünde tuttular.
Hatta Polis kontrollerinde benim sayemde onlarda rahat ettiler. Ellerine Türk pasaportunu verince sasirip tatilimin nasil gectigini sorup, iyi tatiller dilediler.

Son olarak sunu belirteyim. Buradan ; Wassili, Sideris, Stelyo Fotis,Yanni nin hepinize selamlari var Forumdaki videolari indirdim ve onlara CD yaptim cünkü onlarda zipkini seviyor.

BORA DEMIR
1978 Münih TR (Ayvalik)
Yavrukurt isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla