Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2007   #63 (permalink)
XMURAT
ZIPKINCI

XMURAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

XMURAT - MSN üzeri Mesaj gönder
arkadaşlar ben bu ayın trofesi (ocak) yarışmasına katıldığımı bile mart ayında bir dosttan öğrendim resmimi herhalde yönetim yarışmaya koydu. cüneyt bey oğuz 35 kullanıcı adını kullanan kişiye bir cevap vermiş ama beni tanıyanlar benim bu tiplere gereken cevabı anında ve her nasıl isterse öyle yapalım tarzında vereceğimi bildikleri için neden sustuğumu önce yazayım çünkü bu msjı 3 dakika önce fark ettim be adam ben sana ne diyeyimki. arkadaşlar bu adamın 1 adet msjı var ne öncesinde nede sonrasında foruma katılımı yok bundan çıkardığım sonuç son zamanlarda sitede tartışma halinde olan olayların farklı bir kişi vasıtası ile alevlendirilmesidir gene ad soyad kısmının olmaması nekadar manidar değilmi gerçi bu tipler yanlış bilgi ilede bizi akılları sıra kandırabilirler ama hem TÜRKÜM diyecen hemde saklanacan. oğuz35 sana sesleniyorum seni suya indirir ayın değil yılın değil yüzyılın trofesi diye anlının çatından hemde % 1 şiş izi oranıyla vururum.terbiyesiz adam müsfettesi. not= oy verme çoktan geçti ama ben şimdi vereyim de bilinsin bari. oyum emrenin akyasına

BALIK VURMAKLA ADAM OLUNMAZ
SEVGİYLE İNSAN OLUNUR
XMURAT isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla