Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2007   #1 (permalink)
sozcan
ZIPKINCI

sozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sozcan - MSN üzeri Mesaj gönder
sonunda kapidag 24-25 Mart 2007 Karagoz-Kikla

Sonunda istedigim oldu iple cektigim bahar yavas yavas yuzunu gostermeye basladi. Tabiki bizim su hastalik belirtileride depresti hafta sonu guzel bi dalis planladik ve bastik kapidaga. Mukemmel bi manzarayla karsilastim bahar gelmisti mis gibi bi hava vardi cigerlerim gercekten temiz havaya hasret kalmis...
Bizi bekleyen Ergun ve Erkin dostlarim bizi yine cok iyi ağarladilar ve guzel bi dalis gerceklestirdik. Maksatta acikcasi paslarimizi sokmekti yani kendi adima ergun icin bunlari soylemek cok zor kulak arkasindan solungaclari cikmaya baslamis evrim gerceklesiyor seneye ayaklari palete donucek kesin Karagozlerin basi buyuk belada aldigim FreeSub 5mm elbise ve 90'lik zipkinimida denedim elbise super. Tahmini 9 derecelik suda 3 saat kaldim ve hic usumedim. Zipkin ise guzel. Performansi super fakat cok hassas bir tetigi var hafif bir dokunusta bile farkinda olmadan kendini birakiyor dikkatli olmak lazim. Neyseki kazasiz belasiz guzel bi hafta sonu gecti... Bende yavas yavas bu meskalenin tadini cikarmaya basladim. Daha cok firin ekmek yemem lazim. Ogrenecegim ve tecrube edinecegim cok sey var oda zamanla...