| Dün akşam tv yi tam maçtan önce açtım milli marşlar okunuyordu.daha doğrusu bizim marşımız okunmaya çalışılıyordu yunanlıların ıslıklamaları okadar zoruma gittiki hırsımdan ağlamamk için kendimi zor tuttum.
Sonra peygamberimizin(s.a.v.) bedir savaşı öncesi ettği dua geldi.Mübarek ellerini zat-ı mücib e açıp" YARABBİ SEN BU GAZADAKİ KULLARINI KÜFFARA MAĞLUP ETTİRME YARBBİ ONLAR HELAK OLURSA YERYÜZÜNDE ADINI ANACAK MÜMİN KALMAYACAK"diyordu .Bende dua ettim .O sahadaki bir düzine insanın temsil ettiği koca cihan imparatorluğu için, 70 milyon insan için.35.000 azılı rumun önünde mağlup olmamaları için çünki: orada kalbinde ALLAH sevgisi ve inancı olan bir düzine mümin vardı.Karşılarındaki küffara izn-i ilahi ile galebe çaldılar.Maçın ardından çoşkuyla dolu gönlüm bir sahneye dayanamadı:herzamanki gibi en yüksekte al bayrak nazlı nazlı dalgalanıyordu.Himayemizden çıktıkları günün hatrına kudurmuş 35.000 rumun üzerinde dalgalanıyordu biraz mahzundu mağrurdu ama herzamanki kadar asil ve gururluydu.Ve o rum soysuzları bile hakkın galibiyetine boyun eymiş bizim sporcularımızı alkışlıyordu işte o an dolan gözlerimi tutamadım şükürlerle dualarla bize bu gururu ve sevinci yaşatanlara teşekkür ettim.
__________________ Avına olan saygın,kendine olan saygını gösterir.
Volkan İNCE 1977 MANİSA/İZMİR |