Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2007   #1 (permalink)
camgöz
ZIPKINCI

camgöz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

camgöz - MSN üzeri Mesaj gönder
18 Mart Emrah'la buluşma ve güzel bir gün

Uzun zamandan beri resim ekleyemiyordum foruma ya resim çekmiyordum unutuyordum,yada makinayı yanıma almıyordum kış geldi geçti neredeyse sağlam bir levrek dışında antrenman dalışı niteliğinde kızartmalık av yaptık.Emrah'ın askerliğini bitirip Bodrum'a dönmesiyle av maceramız başlayacaktı ama birtürlü günleri tutturamıyorduk yok iş yok hastalık derken nasip bugüneymiş.Güneşli bir Bodrum günü çıktık 4X4 lük pancarımızla Bodrum koylarına ilk mera bizi hayatımda görmediğim bir akıntıyla karşıladı balık görüp nefeslenmek için harcadığınız zaman sizi 10 metre sürüklemeye yetiyordu zor parkurdan elimiz boş çıktık desek yeridir ama hayatımızda unutamayacagımız güzel bir hatırayla ayrıldık ilk meradan emrah'ın yuzerken bır poz ıcın tuttugu caretta'ydı bu güzellik

Akıntı o kadar fazlaydı ki tekneye gidip resim çektirmeye bile üşendim ne yalan söyliyim keşke yüzüp bu anı ölümsüzleştirseymişim bende

Mera değiştirip şansımızı denemeye devam ettik ama nafile bırkac sargoz kefal aldık yine Emrah yaptı yapacagını ve resımlık bi sinarit çıkardı ve günü kurtardı

Çok balık vuramasak da yaptığımız av cok bereketli geçmesede unutulmaz anlar yaşadık yine en güzelide belki işin bu kısmı balık olmasa da herkes evine mutlu döndü pazar günümüz eğlenerek geçmiş oldu Teşekkürler Emrah,Nazmi,Volkan

Bu arada caretta'ya ne oldugunu merak edenler için bir video
[youtube]