Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2007   #1 (permalink)
serco
ZIPKINCI

serco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serco - MSN üzeri Mesaj gönder
bunada şükür...(16 mart avı)

deniz güzel di fakat bu sefer kısmetimde balık olmadığından ne yaptıysam olmadı.
-subat ayında toplamda aralarından 7 kilo levrek aldığım meramdaki levrekler ,yumurtalarını döküp geldikleri yere gitmişlerdi
-1,5 saat hiç balık görmemişken 1 m suda kafam önde derin düşüncelere dalmıştım ki ,önümde 5,6 kiloluk bir levrek belirdi tabi kendimi toparlayasıya kadar çok tan kaçtı tek yapabildiğim boşkuğa bir atıştı..
-videolardan hatim ettiğim gırtlak sesleriyle levrek çağırma teknikleri ilk defa işe yaradı,2,3 kiloluk bi levreği açıkta gördüm,çaktırmadan 3m aşağıya inip ritmik gırtlak sesleri çıkardım ,balık giderken birden yönünü değiştirdi bana döndü yaklaştı(gelmesi 1 dk sürdü!!!)ve vurdum hemen yüzeye fırladım bu teknikle sonunda başardım!!diye seviniyodum ki balık sırtını yardı bakışlarım arasında kaçtı,omurundan vuramamışım..(75 likle 2m mesafeden vurmuştum)
-herbiri nerdeyse 2 kilo olan 6 lı kefal sürüsü geldi ,ortada 1 dişi vardı,erkekler etrafında dönüyorlardı ,,,yanlışlıkla dişiyi vururum diye gitmelerine izin verdim!!
-ve bu anlattıklarımın arasında bi yerde bu geldi,biraz yüzümü güldürdü,yaklaşık 1,5 kg geldi:
[img][/img]
(bu balık için yazı uzun oldu sanırım ama ben onun için 2 günlüğüne ta kütahyadan gelip yine dolmuşlarla merama gittim ve geldim,,şu an yine kütahyadayım...)hepinize rast gele!!

X:aga sen şimdi kaç m iniyon aşağı? denizin dibine kadar gidiyonmu?
S:her balık için değişik teknikler, metreler var işte ben baskıncı yım mesela 0-3 m de..
X: oohoo aga ben de bişeysandım seni be..
S: atın diğerlerinin yanına bunuda , delil bırakmayın arkada ama...
serco isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla