Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2007   #3 (permalink)
Emrah ÖZATA
ZIPKINCI

Emrah ÖZATA - MSN üzeri Mesaj gönder
Mesut bey, öncelikle merhaba belki biliyorsununuzdur ama sizin yazınızı okuduktan sonra yazma gereği hissetim, sizin tüple 45 e inmeniz ve vücudunuzun bu derinliğe yada bu basınca alışık olması sizin nefeslede bu derinliğe yada ona yakın derinliklere ineceğiniz anlamına gelmez, serbest dalış yani nefesli dalış kendi başına (tecrübe, tecrübe, tecrübe) isteyen bir spordur bu sitede bu sporu yapan çok tecrübeli arkadaşlarımız var onlarda bu sayfaya size açıklayıcı bilgiler vereceklerdir. Nefesli dalış da suda kalacağınız süre ve derinlik adından da anlaşılacağı gibi sadece sizin nefes alıp vermenizi ve nefes tutma tekniğinizi ilgilendiren birşeydir tabiki buda zamanla olacak birşeydir. Yukarıda özellikle belirtim parantez içinde 3 sefer yazdığım gibi tecrübeyle olacak bir şeydir. birde şu varki yukarda cüneyt abimizinde yazdığı gibi sizin belitmiş olduğunuz o metrelere av için inmenize gerek yok yeterli derinlikler 5-10 metreler dahi olabilir. Benim yazabileceklerim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur ...

Saygılarımla
EMRAH ÖZATA