Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2007   #6 (permalink)
muhlis beyğ
ZIPKINCI

muhlis beyğ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet bey,
1) eleştiri sınırlarını hangi cümlemle zorluyorum ?
2) Eleştirilerimi daha nasıl üslubuyla yazabilirim, buyrun benim yerime siz yazın bir görelim. Biraz saygısızlık ediyorsunuz ama siz yeni olduğunuz için bakın ben size hoşgörü gösteriyorum.
3) Türkiye'de ilk olan bir kanal diye her türlü yayını serbestçe yapacak diye bir hoşgörü olamaz, uyulması gereken kurallar var. Ayrıca kanalı kuran Ufuk Güldemir 10 yıllardır bu işlerin içinde olan bir medya patronu.
4) Bir ilk olan bu ulusal av kanalını eleştirirken niyet önemli. Benim niyetim iyi. Bu kanalın daha güzel ve kalıcı olmasına yönelik yapıcı eleştiriler yaptım. Bir Tv izleyicisi olarak hepimizin eleştirme hakkı var. Kaliteli yayın istiyorum arkadaşım. Bu yozlaşmış medyada bari doğa ve avla ilgili açılan bir kanal adam gibi olsun.
5) Bu kanalın avukatlığını yaparken neden eleştirilere cevap veremiyorsunuz da cümlelerin bir ucundan tutup laf kalabalığına getiriyorsunuz ben de bu durumlara üzülüyorum.

Bu arada niyetimin iyi olduğunu göstermek için olumlu noktaları da söyliyeyim bari yoksa burda gereksiz tartışmalar olacak. Yaban TV teknik olanaklar olarak gayet iyi. Yayın çok net ve gerek stüdyo çekimleri,gerek doğa çekimleri başarılı. Yeni bir kanal olarak beklentilerimin üzerinde imkanlara sahip olduğu görülüyor. Bu imkanları daha bilinçli kullanabilirse ne mutlu bize.