Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-01-2007   #4 (permalink)
muhlis beyğ
ZIPKINCI

muhlis beyğ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Thief´isimli üyeden Alıntı
Yunanistanda Orfoz avı yasak değil..Tv yetkilileri ne yapsın,mesaj yazarken biraz dikkat etmek lazım..Dikkat ederseniz burayada sizin katliam tabir edeceğiniz türden bir sürü foto geliyor.
Arkadaşım maden Yunanistan'da yasak değil, bu filmi yayınlarken Türkiye'de yasak olduğunu alt yazıyla belirtebilirler. Hem de bilmeyenleri bilgilendirmiş olurlar. Kara avıyla ilgili yayınladıkları bazı filmlerde de bırakın Türkiye'yi ,dünyada yasak olan leopar,aslan,ayı gibi hayvanların katliam görüntülerini çok rahat yayına veriyorlar. Ayrıca bu sitede yasak balık fotoğrafı yayınlatılmıyor. Keşke Yaban TV de bu siteden ve diğer zıpkıncı forumlarından biraz örnek alsa.
Bir defa yasal sorumluluğu olmadığı halde bir web sitesini kurmak adına bir araya gelen bir topluluk bunu başarabiliyorsa bu Tv nin yöneticileri ne yapsın, ne bilsin vs diyemeyiz. TV yayını yapmak çocuk oyuncağı değil. Tüm Türkiye'den izlenen bir yayın bu. Adam çeker vurur ayıyı, avlar 250 gramlık orfozu, ondan sonra ben bunu Yaban Tv de gördüm demek ki serbestmiş derse ne diyebiliriz?