Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-05-2005   #4 (permalink)
YÜCELÖZEN
ZIPKINCI

YÜCELÖZEN - MSN üzeri Mesaj gönder
Re: av hikayeleri

Alıntı:
ugurdumlu´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar her balık resimlerinde benden avın hikayesini istiyorsunuz av hikayesi anlatmak benim tarzım olmayan bir durum çünkü bütün zamanımı bu işe ayırıyorum yani benim için yaşam biçimi geçim kaynağı size hangi balığın hikayesini anlatayım balık avı artık benim için rutin bi hal almış durumda işte yok efendim levrek şurdan geldi kuyruğunu gördüm o arada sinaritler geldi bakmadım üstüne bi akya geldi şişin ucuna kafa attı gibi lafontenden seçmeler tarzı hikayelere bence gerek yok benim için vurulmuş şişin ucundaki balık artık kazığı yemiş ekonomideki yerini almıştır artık bunun üstüne yok ben olsaydım orasından değil şurasından vururdum gibi yorumlar boş geyikten öte gitmez bunun üstüne yapılacak yorum finanssal değerlendirme üstüne olur ben size ilerleyen zamanlarda yaşadığım tecrübelerde vurup kaçırdığım veya atış dahi yapamadığım büyük trofelerin hikayelerini yazmayı isterim bence yorum bu hikayelerde yapılmalı işte ben olsaydım balığa şöyle yaklaşırdım şu taşa yatardım şöyle çağırırdım gibi yorumlar bu hikayelerde hem benim hem ihtiyacı avcılar için daha faydalı ve eğitici olocağı kanaatindeyim inanıyorumki forumda tecrübesi yeteneği benden cok fazla olan arkadaşlar var ondan öte her avcının kendine özgü sitili av karakteri vardır her avcı kendine özgü yaklaşımı ile bu hikayelere katkıda bulunacaktır tecrübesi benden cok fazla olan bir arkadaşım çipra vurmanın en bitirici tekniğini 14 -15 yaşlarındaki bir çoçuktan öğrendiğini bilirim dip not hiç kimse yokturki buna dünya şampiyonuda dahil bu işte son noktaya gelsin herkesin bilmediği bir çok şey vardır en başta ben olmak üzere...... [/b]
Ugur bey şimdi başta anlatmanın anlamı yok demişsiniz,sonra anlatıyım demişsiniz.Ne karar verdiniz en son?

Sualtı avcıları dernegi kurucu üye
Dernek başkan yardımcısı
YÜCELÖZEN isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla