Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2007   #1 (permalink)
dansc_07
ZIPKINCI

dansc_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dansc_07 - MSN üzeri Mesaj gönder
palamut kazası

olay bayramın 2 günü gercekleşmiştir yer antalya yat limanıın arkasın da akşam suyu yapmak icin girdigim av anın da avın 10 nuncu dakikasında gercekleşmistir ...
ogün arkadaşı yanıma alıp dalıyacım yere geldim arkadaş giyinmem yardımcı olduktan sonra ben suya girdim oda limana geri döndügünde suda 90 lık apnea pawır pointimi kurdum centigi ikiye tektım biraz ilerleyince sudaki görüsün iyi oldugunu avın güzel gecicegini hayal ediyordum birden daha önce wurdugum ama yaralayıp alamadıgım bir barbunun ilerde oldugunu gördüm pesinden gidince hayvan benden ürküp bir kayanın dibine yattı bende peşinden indim we kafasını kenerdan uzatmış öylece uzandıgını beni fark etmedigini anladım anda tetigi cektim balıgı aldım we şiş dizgiye taktım sonra tufegi kurmmak icin hazırlmaya başladım marakara misineyi taktım herşey hazırdı ama eskiden avlandıgım bu merada hep birinci centikte avlanmış we iyi avlar yapmıştım ama nolur nolmaz büyük bir av cıkar diye centigi ikiye almak istedim işte ne olduysa burda oldu daha önce bir ahtapot şişimi yamuttup kırılmasına neden olmuştu bende yeni bir şiş almıştım ama bu apneanın şişi eski şişten biraz daha ince gelmişti bana neyse şişi birden ikiye aldıgım anda oturdu sandım ama nasıl olduysa oturmamış bende zıpkını ortadan kawradım we tam gidecegim anda palamuttan bir ses geldi we bir acı hissettim önce meknizma şiş bıraktı sandım herşey çok cabuk olmuştu sonra baktım şiş zıpkının üzerinde palamut şişin centiginden kurtulmuş elime baktıgımda acı manzarayla karşı karşıya geldim sag elimin serce parmagının yanındaki parmagımın üst bogum kısmından tırnak kısmına kadar yarıya kadar kesildigini gördüm sonrası sudan nasıl cıktım üzerimdeki elbiseyi nasıl cıkardım herşeyi cantaya nasıl koydum elimi sardım bilmiyorum hastaneye geldım zaman 30 dakikalık bir oparasyon sonucu 10 kadar dikiş le evin yolunu tuttum şimdi iyileşmesini bekliyorum ama asıl olan iyileşmesi deyil iyi olduktan sonra bir daha nasıl suya girecegim o görüntü hiç aklımdan cıkmıyor burdan herkeze dikkat etmesini istiyorum ne kendinizi nede sizi sevenleri üzmeyin dikkatli olun
dansc_07 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla