| Hepiniz kadar ben de şaşkınım. Umarım chasse and peche gibi kaliteli bir yayıncılık anlayışı oluşur zamanla. Yaban TV de garip bir jenerik daha dönüyor. Bekir Coşkun ve Yalçın Doğan hedef gösteriliyor. Bekir Coşkun'un kurtların avlanmasına karşı yazı yazmasından dolayı güya devlet kurt avını yasaklamış. Kurtlar çoğalınca memlekette avlayacak geyik bırakmamışlar. Sonuçta geyiklerin azalmasından avcılar değil kurtlar ve kurtların avukatı olan Bekir Coşkun suçluymuş. Panter Emel vs.. gibi hayvanseverler de bu konuda dolaylı olarak suçluymuş??? Mantığa bakarmısınız. Bunlar doğal hayatı böyle görüyor. Kurtların doğal besini olan geyik kurtlara haram bu avcılara helal. O kadar yanlış bir yoldalar ki, hayvanseverlere savaş açarak atış poligonlarını arttırmaya çalışan saldırgan gözü dönmüş bir kitle gibi tanıtıyorlar avcıları.
Ben vaktim olmadığı için fazla seyredemiyorum ama ne zaman açsam garip bir saldırganlık ve düzeysizlik hakim. Kanalın sahibi de Ufuk Güldemir adında ihale takipçisi bir medya patronu.
__________________ kule yaptım..kafamla güselce bir kaya vuldum o güm.. trofimi kucakladım çıktım sahila.. tarttıysam ne görim? ibra 380 külo+1
bahadır özdemir |