Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-12-2006   #1 (permalink)
muratsaga
ZIPKINCI

muratsaga - MSN üzeri Mesaj gönder
Lütfen okuyun

Arkadaşlar bu gün sabahın erken saatlerinde ,pazar yerinde balık satan bir abimle birlikte Bursa balık haline gittik.Pırıl ,pırıl çeşit,çeşit balıklara hayranlıkla bakıyorum yıllardır balıklarla iç içe olmama rağmen hiç görmediğim bir sürü balığın isimlerini soruyorum...Neyse sonun da oldukça fazla miktarda eşkine ve birazda karagözün olduğu bir bölümü balıkçı abim bana gösteriyor ..oğlum bak sende zıpkıncıyım diyorsun bak millet şov yapmış diyor ben gözlerime inanamıyorum yaklaşık 100 tane eşkine ve 20 kadar karagöz vurulmuş ve tabi hepsi kafadan vurulmuş.Sanırım ne demek istediğimi anlamışsınızdır bunu yapan insanlara söyleyecek birşey bulamıyorum aynı şekilde bunu satın alan toptancılara ,perakendecilere....Arkadaşlar çok yoğun çalışıyorum ve tek izin günümde soğuğa,yorgunluğa aldırmadan motorla kilometrelerce yol yapıp bir kaç kefal yada 1-2 mırmırla geri dönüyorum..bazen eli boş döndüğümde oluyor ama hiç bir zaman ne gittiğim yol,ne elimin boş olması beni üzmüyor,çünkü hiç birşey vuramasamda en huzurlu,en mutlu olduğum yerde olmam tüm hırslarımın ,tüm egolarımın üstünde bana mutluluk veriyor...her dalışımda daha az balık görmem dalış sırasında denizin içindeki ,sahildeki inanılmaz çokluktaki çöpler ümitsizliğe kapılmama sebep olsada 10 yaşında ki kızımla dalışa gittiğimiz zaman denizin tüm güzelliklerini,tüm savunmasızlıklarını ona anlatıyorum ...En çok sevdiğim yer deniz ve en çok sevdiğim insan kızım DENİZ ikiside çocuklarım ve onlar hepimizin çocukları... en güzel hikayem onlarla ve bu hiç bitsin istemiyorum onlara yardım edin...Saygılar..