Konu
:
İzmir levreği 4.1kg
Tekil Mesaj gösterimi
25-12-2006
#
1
(
permalink
)
Çagdas KOÇ
ZIPKINCI
İzmir levreği 4.1kg
Perşembe günü sabah uyandım ve burnum tıkanmış.Olabilecek en kötü şeylerden biri.Cumartesiye kadar geçer diye tahmin ediyordum fakat olmadı.Cumartesi günü uyandım burnum yine berbat anlaşılan 4-5 metre civarlarında takılıcaz.Hava zaten berbat poyraz her yerin dumanını attırmış.Ama dalmadan da olmuyo.Kendimi dalmadığım hafta ayrı bi kötü hissediyorum.Herneyse elbiseleri giydim suya girdim su çok bulanık.Kayalık zeminlerde görüş fena değil.Geçenlerde köpek balığı gördüğüm bi kayalık vardı o kayalığa yaklaştım ve alttan 3tane levrek geçti.İlgisiz davranıp geçmelerine izin verdim biraz uzaklaştılar ve hemen dibe yattım çok geçmeden üzerime geldiler en irisine nişan aldım ve balığı hemen yedeğime aldım.Oradan ayrıldım ve giderken kefalleri aldım.Tam sudan çıkmak üzereyken son denememi yapayım dedim dibe yattıktan hemen sonra solarkamdan bu büyük levrek geldi.Bulduğum ilk pozisyonda tetiğe bastım.Balık kayboldu.Daha önce biri iki kez misina şişten koptu artık böye şişi sürükliyen balıklarda refleks oldu direk ondan korkuyorum.Balık bulanuklığın içinde baya sağa sola gezdi.Fazla kasmadan onu da yedeğe aldım.Bitiş süper oldu.
pazar günü yine denizdeyim bu sefer daha uzun bi parkur hedefledim.İlk önce levreği aldım güzel bi balıktı üzeri çiziklerle dolu bakarsanız epey bi badire atlatmış anlaşılan.Sonra bu sargozu aldım dipten kalkan yosunların arasında bana doğru geldi.Daha sonra dnüşte sargozu aldığım yerde 3 tane ortalaması 3kg civarında levrek gördüm.Kötü tarafı onlar beni daha önce gördü balıklar o kadar semirmiş ki yüzecek halleri yok her fırsatta yatıyorlar.Suyun bulanıklığı sayesinde o levreklerin izizni kaybettim.Fakat işin güzel tarafı bu sene bu iri levreklerden baya göreceğiz gibime geliyor.Geçenlerde Barış Armağanın vurduğu bu hafta Meftunun ve benim vurduğumuz balık gibi.Herkese rast gele
BU ARADA EGETEAM'E YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUM
.
Açık Profil bilgileri
Çagdas KOÇ - Özel Mesaj gönder
Çagdas KOÇ - Daha fazla Mesajını bul