Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2006   #1 (permalink)
volkanince
ZIPKINCI

volkanince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

volkanince - MSN üzeri Mesaj gönder
Birkaç fıkra daha ekledim

PaF KüF eTKiSi

Padişah devrinin birinde, hapishaneden yeni çıkan ESRARengiz bi adam torbacıya gider ve ''harmanım dayı bana biraz görüntü yap'' der. Neyse malı alır öldürür. Ama mal fos çıkmıştır. Ertesi gün aynı adama gider ve ''Bak dayı ben keyifçi adamım, parası neyse vereyim ama bana verdiğin sigara b.k çıkmasın'' der. Neyse sigarayı alır ve kendi kendine ''Ulan bi hamama gideyimde orda bi keyif yapayım'' der. Hamama gider sigarayı uzun uzun çeker kafası iyiden iyiye kırılmıştır. Derken içeriye padişahla beraber 20-30 adamı girer. Padişah göbek taşına yatmak için oraya doğru ilerlerken sabuna basar ayağı kayar ve başını göbek taşına vurarak orada ölür. Veziri inceden inceye almıştır bi telaş. Öyle ya ! Padişahın halkı duyarsa isyan, yolsuzluk, her türlü pislik baş gösterecek ! Vezir sağa sola bakınırken bizim ESRARengize gözü takılır ve başlar derin derin süzmeye. Bizimki Padişaha tıpatıp benzemektedir. Tutar bunu kolundan ve gel seni padişah yapalım der. Bizimkiside ''Olur tabi'' der. Aradan zaman gecer ve vezir yediği önünde yemediği arkasında olan padişaha sarayı gezdirmektedir. Derken eski padişahın haremine gelirler. İçerde her ırktan bi hatun. Çeşit çeşit. Seç beğen z.k ! Neyse bizimkisi vezire haber salar ''O esmer var ya, onu bi yanıma gönder bakiim ! Esmere ayarı verir. Hemen ardından vezire; Sarı saçlı yeşil gözlü vardı ya, ona sööle yanıma teşrif etsin. Onuda yer bitirir. Derken zevkini alan padişahımızın kakası gelmiştir. Ama aksilik bu ya koca sarayda tuvaletin yerini haala öğrenememiştir. Altına kaçıracak nerdeyse ! Sonra bi an düşünür ''Ulan saray komple benim istediğim yere s.çarım, kim ne diyebilir ki koskoca padişaha'' Derken ulluorta bi yere koyuverir. Tam tuvalet keyfi biterken ensesine ŞAAAK ! diye bi tokat iner. Şaşkınlıkla arkasını döner bakar ve karşısında ayağında takunya, belinde peştemal ile pos bıyıklı hamamcıyı görür. Hamamcı; ''Ulan eşşoleşşek, iki posta 31 çektin bişe demedik. Şimdide gelmiş göbek taşının üstüne zıçıyosun, Sittirgit P.zevenk''

5 DAKKA DAHA

Mart ayı gelmiştir ve kediler çapkınlığa çıkacaktır. 3-5 tane hovarda süslenirken yanlarına komşu kedinin yavrusu gelir ve ''ağbi siz her gece süslenip nereye gidiyosunuz''? diye sorar. Kedilerden birisi yavru kediyi makaraya sarar ve ''Sen anlamazsın oolum pompaya gidiyoz'' der. Yavru kedi nası yani diye sorunca ''oolum z.kişcez biz bee ne laf anlamaz çocuksun'' diye azarlar. Ama yavru kedinin merakı baskın çıkmıştır ve ''ağbi benide götürsenize noolur'' diye ısrar edince içlerinden biri ''lan senin ne işin var senin yaşın kaç daha'' diye kızar. Ama çocuk bu laftan anlarmı! Derken bi tanesi insafa gelir ve ''Olum bırakın çocuğu gelsinde belki bi iki bişey öğrenir'' der ve yola koyulurlar. Bi evin damına pusuya yatan 3 çapkın la bizim yavru beklemektedir. Bu arada soğuk havada etkisini inceden inceye belli etmektedir. Aradan geçer yarım saat, ne gelen var ne giden. Aradan geçer 1 saat kimseler yok piyasada. Bizim yavrunun içi titremeye başlamıştır şimdiden. İki saat sonra yavru kedinin soğuktan eli ayağı hissetmez olmuştur. kendisini çapkınlığa götüren abilerinin yanına gider ve ''Abi kusura bakmayın ama ben 5 dakka daha z.kişirim ondan sonrada giderim''

KEKEME

Trafik kazasında iki kolunuda kaybeden kekemenin en samimi arkadaşı hastaneye ziyarete gelir. Kekeme canı ayran içmek istediği için bu isteğini arkadaşına söyler ve arkadaşı kantinden bi şişe ayran alır büyük bi bardağa döker. Hasta arkadaşına sorar; ''Kanka biraz daha tuz dökeyimmi?''
Kekeme; ''ddd.döö.dddööök, ddd döööök, ddd dööööök, ddddddöööööök, dddöökkkk, dddddök''
arkadaşı ayrana haala tuz dökmektedir....
Kekeme; ''ddd.döö.dddööök, ddd döööök, DDDÖKMEEE A.Q
Kekeme ayranı tuzsuz içmek istemiştir ama

Meryem Ana

Temel Nato da havaci olarak askerligini yapiyormus. Komutan askerlere
parasütle nasil atlanacagini ögretmis.
"Uçaktan atlayinca birinci ipi çekeceksiniz. Parasüt açilmaz ise ikinci ipi
çekeceksiniz. Yine açilmadi, o zaman Meryem Ana ya dua edeceksiniz."
Temel uçaktan atlar. Birinci ipi çeker parasüt açilmaz, ikinci ipi
çeker yine açilmaz. O sırada yere yavas yavas süzülen komutaninin
yanindan geçerken sorar:
"Komutanim, komutanim.. O karinin adi neydi ?"

Sen İşine Bak

Söför, tarlalar arasinda duruverdi. Erkek sordu :
''Neden durduk? Lastik felan mi patladi?''
ŞÖFÖR, ''Hayir. Hanimefendi "Fazla ileri gitme" dedi de''...
''O sana degildi''!..

vazo

Adam ve karisi sabah sabah çok kötü kavga etmisler... Adam kapiyi çarptigiz
gibi gitmis, kadin da hiç orali olmamis. Derken kadin evde is yaparken birden
kapi çalmis. Kadin kapiyi bir açmis, karsisinda çiçekçi dükkanindan gelen bir
çocuk vekucaginda da 12 düzine kirmizi gül. Kadin sevinicegi yerde "OFFF
SIMDI YANDIM!.." demis. Çiçekçi çocuk sormus :
- Ne oldu bayan? Gülleri sevmez misiniz?
Kadin :
- Çok severim, demis. Ama siz bu kadar çiçek ne anlama geliyor bilmiyosunuz!
Çocuk :
- Hayir bilmiyorum ne demek?
Kadin :
- Bu demektir ki önümüzdeki iki haftayi sirtüstü yatmis bacaklarim havaya
dikilmis vaziyette geciricegim.
Çocuk sasirmis :
- Niye ki? Evde vazo yok mu?