Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2006   #2 (permalink)
Murat TÜRKOĞLU
ZIPKINCI

Murat TÜRKOĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat TÜRKOĞLU - MSN üzeri Mesaj gönder Murat TÜRKOĞLU - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Evet kesinlikle unutmayalım unutturmayalım..

ÇUVAL OLAYINA KÜRTLER ÖNCÜLÜK ETTİ.

Tood, Kürtlerin olaydan önce birkaç araba ile Türk timinin bulunduğu binayı çektiğini, onları gördüğü için de başına çuval geçirildiğini yazdı.

Süleymaniye baskınını kitap yapan İngiliz Michael Tood, 4 Temmuz öğleden sonra Türk Özel Kuvvetler mensuplarının kaldığı tim binasının 150 metre kadar ötesinde olan Kürdistan Yurtseverler Birliği’nin (KYB) Dış İlişkiler Bürosu’na, savaşta kaybettiği kızını aramaya gitmişti.

Saat 15.00 sularında KYB binasının önünde gördüklerini, Türk timi ile birlikte götürüldüğü Bağdat Havaalanı’nda 9 Temmuz günü şöyle kaleme aldı:

"Beyaz bir cipin içinde bir Kürt videoyla Türk timinin bulunduğu binanın filmini çekiyordu. Cipin markası Toyota Land Cruiser idi. İçinde silahlı iki adamın bulunduğu beyaz cipin yanında başka benzer araçlar da vardı. Baskını otomobillerinden seyrediyorlardı. Saat 15.00 olmasına rağmen bana, büronun yemek tatilinde ve kapalı olduğunu söylediler. Birisi film çekerken başka biri de zırhlı araçların bulunduğu tarafın fotoğraflarını çekiyordu. Kamerayı kullanan peşmerge kıyafetinde değildi. İyi giyimli, uzun boylu bir erkekti. Fotoğrafçı da öyle. Orada onları gördüm diye peşmergeler üzerime çullandılar ve Türk timinin gözaltına alındığı avluya götürüp başıma çuval geçirip beni de bekleyen askeri kamyonun içine attılar. Kürt kameraman ve fotoğrafçı baskını çekti sandığımdan dünya basınında çıkacak sandım. İnternette boşu boşuna aradım. Kürtler demek ki bu filmi başka maksatla çektiler. Önceden baskın olduğunu kesinlikle biliyorlardı."

AP GÜNEYDOĞU'YU KÜRDİSTAN OLARAK GÖSTERDİ

AVRUPA Parlamentosu (AP), ’Türkiye’de gıda güvenliği’ başlıklı çalışmasında Güneydoğu Anadolu için ’Kürdistan’ ifadesini kullandı.

AP Ekonomi ve Bilimsel Siyaset Dairesi’nin, Çevre, Toplum Sağlığı ve Gıda Güvenliği Komisyonu’nun katkısıyla hazırladığı 21 sayfalık çalışmada iki kez ’Kürdistan’ ifadesine yer verilirken, bu çalışmanın Türkiye’nin AB ile yürüteceği "Gıda güvenliği, hayvan ve bitki sağlığı politikası" müzakere başlığında yararlanması için Tarım Bakanlığı’na iletildiği de öğrenildi. ’IPOL/A/NT/ENVI/2006-32’ numaralı çalışmada, Türkiye’de gıda kalite standartı ile gıda etiketlenmesine ilişkin yapılan değerlendirmelerde, "Özellikle Kürdistan’da hem kalite standartı hem de etiketlemede ciddi sorunlar olduğu" belirtiliyor. Çalışmanın birinci bölümünde yer alan yürütmeye ilişkin özetin üçüncü paragrafında gıda kalite standartı ile ilgili yapılan değerlendirme şöyle: "...Orta ve Doğu Anadolu’nun daha az gelişmiş bölgeleri ile özellikle Kürdistan’da uygulanan kalite standartları ve uygulamaları, Batı ve ülkenin daha varlıklı bölümlerine göre çok daha yetersiz."

İşte başımızdakilarin girmek için yaltaklandıkları avrupa birliği..

www.sehitlerolmez.com

AYVALIK ZIPKINCI TAKIMI
Murat TÜRKOĞLU isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla