Konu: Sea World
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2006   #1 (permalink)
bigboy
ZIPKINCI

Sea World

Balik balik balik diye diye milletin kafasini sisirdim en sonunda kiz arkadasim Buralarda Sea World diye biryer var seni oraya goturucem dedi, bugun gidelim dedim. Gittik de. Girdim iceri boyle bir lunapark havasi hani neresi kardesim deniz dunyasi dedim kendi kendime boyle bir sahne vardi giriste.

Hoppalaa dedim ne is burasi boyle... Elvis yuzen chevroletle geziyor...

Sonra bir arkadasa rastladim biraz dertlestik falan ne olacak bu Turkiye'nin hali gibi basliklar cercevesinde....

Sonra bu arkadas surda akvaryumlar var git bak eglen dedi biraz yurudum hakkaten akvaryumlar var...

Baktim iste bu kadar akvaryumar, Seaworld bitti dedim kendi kendime sonra Bodrum yapimi bir tekne gordum hayran kaldim....

Tekneden ayrildiktan sonra biraz yurudum abooovv ne goreyiimm kocaman bir akvaryum icinde boga kopekbaliklari falanlar filanlar bir Abdulhamitin saz heyeti eksik icerde...

Dedim yav bunun bi camli kismi vardir orayi bulalim, bulduk da.

Baktim baktim baktim.... kuruldum, kuruldum yattim agasona..........

Dedim bunun icine girmek lazim. Nasil olur dedim ordaki gorevliye. Olmaz dedi, ya dedim yap bi guzellik, valla ben emir kuluyum dedi. Ya kardesim ben Sualti Avcilari Dernegi uyesiyim, beni beyenmiyuurmuusuunn dedim, yav begenmez olurmuyum neden oyle diyorsun, hani kartin dedi, ahan da kartim dedim.
Yav bastan soylesene kardesim Alllaansen dedi....

Bi de boyle el isareti yapti "Yav senin canin saolsun nedemek" dedi....
Sonra giyindim daldim havuza....

Tabi havuza girerim de makinami almazmiyim? alirim.... Aslinda tufegi almak lazimdi da neyse karistirmayalim simdi dedim...

Bittiiii
Brisbane-Australia
bigboy isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla