slm
deniz malum 1 aydir kuzey ruzg..acik.ama yine de sansimiz deneyelim diyerek sevg cetin le yola ciktik(onun sadece pazar zamani var cunki) hic degilse kefal vururuz dedik.
gercekten deniz carsaf gibi berrak duz..tabii levrek de yok pek. . botla saat 70.30 gibi meraya ulastik cetin beni birakti..
birden onumde bir hareket ve yansima oldu. .dedim bu akya ..kefal kovaliyor veya kofana. .dubaralar da cok hareketli ama deniz o kadra berrak ki balik zor yaklasir..
boyle dusunurken orta suda bir bulaniklik gordum.berrak suda pek olagan degildir ...bunu genelde kefal..sargoz.. sokar vs suruleri yemlenirken meydana getirir..oarada mutlak avci balik da vardir..
hemen v seklinde iki kaya arasina yattim ..su bulanik olunca tufegi de tek de biraktim. ve vizore iki kofana girdi ama beni hic gormuyorlar ondekine iyi bir nisan kafa arkasindaki yuzgecten vurdum (kafadan daha saglamdir kofana da).tabii bir hareket basladi..neyse parmagi kaptirmadim bu defa elbise ye bir dis atti zaptederken...
sonra levrek cupra..sargoz..iri kefal..minekop vs malum ceside devam ettim..bir arar saat 10 gibi kefal akini basladi suruler onumden resmi gecit yapiyor hep acik kefali. sabirla bekledim ve tek tuk de olsa gelen levr..aldim. .bir de iki torik geldi ama hic durmadi..
ark su kefale bakin mutasyon gecirmis gibi..vall...