Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2006   #1 (permalink)
Emre İNAN
ZIPKINCI

Emre İNAN - MSN üzeri Mesaj gönder
Kemani Avı ( LokaR TeaM )

selam,
fotoğraftakiler sırayla ben, emre südaş , serdar ve murat arkadaşım..
avın hikayesine gelince kumluk ve kayaların karışık halde bulunduğu bir alanda ilerliyordum.. kumun üstünde köpek balığı yüzgecine benzeyen iki yüzgeç farkettim.. yaklaştıkça hayvanın kumun altında güzlendiğini gördüm.. ancak tüm vücut hatları belliydi.. üçgen şeklindeki kafasından balığın sapan (kemane) balığı olduğunu anladım ve yüzeye çıktım..serdar arkadaşıma seslendim ve dipte büyük bir sapanın yattığını söyledim.. vurup vurmamayı çok düşündüm ancak etinin çok lezzetli olduğunu da biliyordum.. serdarla balığın olduğu yere kule dalışı yaptık.. ben balığın tam beynine nişan aldım ve atışımı yaptım.. ancak tam beynini tutturamadım ve balık bir anda dipte daireler çizmeye başladı.. heryer toz duman göz gözü göörmüyor :lol: ben şişin kelebeğinin diğer taraftan çıkmadığını düşünerek şişi tam geçirmek için hamle yaptım ve yüzeye çıktım.. serdar arkadaşım ise dibe indi ve sapanı kuyruğundan yakaladı.. diğer eliyle de şişten tutarak balığın çırpınmasını engelledi ve balığı yüzeye çıkardı..ben de o esnada bıçağı çektim ve balığı söndürdüm..

mersin civarında sapan balığını birçok kez olta ile tutmuştum..kemane birçok balıkçıda et balığı olarak satılıyor biz de aynı şekilde balığın yüzgeçlerini kestik ve derisini yüzdük..tadı eminim ki güzel olacak..

darısı sizlerin başına..
msn: osiris@zipkinavi.com
Emre İNAN isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla